2013. november 28., csütörtök

Cooking Class

A 3 napja felfedezett nagyon helyi vega (a tengeri dolgok nem minősülnek állatnak, ilyen kaják vannak ugyanis) Brown Bread éttermet rendszeresítettük mind reggeliző és ebédelő/vacsorázó hely, mert jó áron jó ételt adnak. Ma reggel is itt kezdtünk. Sanyi megrendelte a legdrágább reggelit, mire elkezdték elé halmozni a tányérokat :) Hát, nem fogyott el minden :D




11-re mentem a főzőórára. Egy párral voltunk hárman, plusz a tanár, aki séf volt korábban. 3 fogásos menüt készítettünk + kenyérlepényt (csapati). A táblán látható a menü. Megkaptuk a recepteket is. Rengeteg fűszert használnak, amitől már önmagában, csili nélkül is csípősnek érződik az étel. Nagyon ügyesek voltunk, jót főztünk, büszkén ettük meg utána a finom kajákat :)








Ezalatt Sanyi elment átvenni a vonatjegyet – megvan, úgyhogy haza fogunk jutni :) És strandolt. A főzést hamar befejeztük, úgyhogy a nap további része közös strandolással, fényképezéssel, pihenéssel telt.
























Most ismét a Brown Bread-ben vacsorázunk :) Nekem mindennapi italom a mango lassi, azaz a mango-joghurt turmix, és most még alma-cékla-répa-gyömbér turmixot is kértem mellé :) Ez utóbbi nem lesz a kedvencem, de vitaminbombának tökéletes.



1 megjegyzés:

  1. Cooking class mark: excellent!
    Nagyon jól néznek ki ezek a kaják, remélem enni is finomak és nincsenek "mellékhatásai".
    Élvezzétek ki a jó időt. Itt már inkább tél van, mint ősz.
    Várunk benneteket.
    Apu

    VálaszTörlés